Handige informatie

Voor het maken van afspraken, aanvragen van visites of overleg met de assistente belt u bij voorkeur tussen 8.00 uur en 10.00 uur. Aanvragen van herhaalrecepten kunt u 24 uur per dag inspreken op de receptenlijn via het praktijknummer 035-5383239.

Voor herhaalrecepten kunt u de receptenlijn inspreken. Bel 035-5383239, keuze 2 op het bandje. Let op, vergeet niet het # in te toetsen wanneer dit gevraagd wordt! Natuurlijk kunt u ook met de assistente zelf spreken om herhaalrecepten aan te vragen.

De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.

Marijke Post (Praktijkondersteuner Somatiek) is momenteel herstellende van een arm blessure. Hierdoor is zij voorlopig niet op de praktijk aanwezig. Gelukkig werkt zij inmiddels wel weer grotendeels vanuit huis en beantwoord weer haar e-mails. Als het nodig is dat u voor controle van bijvoorbeeld uw bloeddruk op de praktijk moet komen, dan zullen de assistentes dit in samenspraak met Marijke overnemen. Marijke zal u op de hoogte brengen of uw afspraak telefonisch zal worden voortgezet dan wel verplaatst.

Met een hartelijke groet,

namens Marijke Post-Calis, praktijkondersteuner

Madelon Tas & Stephanie Buijs, huisartsen