Handige informatie

Voor het maken van afspraken, aanvragen van visites of overleg met de assistente belt u bij voorkeur tussen 8.00 uur en 10.00 uur. Aanvragen van herhaalrecepten kunt u 24 uur per dag inspreken op de receptenlijn via het praktijknummer 035-5383239.

Voor herhaalrecepten kunt u de receptenlijn inspreken. Bel 035-5383239, keuze 2 op het bandje. Let op, vergeet niet het # in te toetsen wanneer dit gevraagd wordt! Natuurlijk kunt u ook met de assistente zelf spreken om herhaalrecepten aan te vragen.

De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.

In november gaat u merken dat de praktijk gaat werken met een zogenaamd terugbel systeem.

Dit systeem wordt in steeds meer huisartsenpraktijken en ook ziekenhuizen gebruikt om de werkbelasting beter te kunnen verdelen over de dag en beter aan te kunnen sluiten bij de zorgvraag.

Met deze aanpassing in werkwijze willen we onze bereikbaarheid verbeteren, irritaties over wachttijden op piekmomenten verminderen en de werkdruk verdelen over de dag.

Hierdoor zullen we meer tijd voor u als patiƫnt hebben om u te woord te staan en kunnen we anticiperen op de ingangsvraag waar u mee belt. Gaat het bijvoorbeeld om het maken van een afspraak, het opvragen van een uitslag of betreft het een spoedgeval.

Als u de praktijk belt bent u immers doorgaans niet de enige. Het nieuwe terugbelsysteem biedt u de keuze om in de wacht te staan (zoals u gewend bent) of om teruggebeld te worden. Wij raden u dan ook aan om te kiezen voor deze terugbelfunctie!

Indien u dan kiest om terug gebeld te worden wordt er een terugbelafspraak ingepland op een datum en tijd die u uitkomt a.d.h.v. de reden waarvoor u belt.

Wij zijn overtuigd dat deze aanpassing in onze werkwijze een verbetering zal zijn in onze service naar u toe. Uiteraard is alle verandering ook voor ons spannend en zullen er ongetwijfeld kinderziektes zijn in de eerste weken van het nieuwe systeem. Wij vragen dan ook uw begrip en geduld tijdens het opstarten van deze nieuwe werkwijze.