Handige informatie

Voor het maken van afspraken, aanvragen van visites of overleg met de assistente belt u bij voorkeur tussen 8.00 uur en 10.00 uur. Aanvragen van herhaalrecepten kunt u 24 uur per dag inspreken op de receptenlijn via het praktijknummer 035-5383239.

Voor herhaalrecepten kunt u de receptenlijn inspreken. Bel 035-5383239, keuze 2 op het bandje. Let op, vergeet niet het # in te toetsen wanneer dit gevraagd wordt! Natuurlijk kunt u ook met de assistente zelf spreken om herhaalrecepten aan te vragen.

De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.

Wat doe jij bij Spoed?

Benieuwd wat je moet doen bij spoed en hoe de Huisartsen Spoedpost werkt?

 

Op initiatief van de Huisartsen Spoedpost en Tergooi MC is daarom de spoedzorgcampagne ontwikkeld. Het doel is om bewustwording te creëren onder de inwoners van onze regio, over de inhoud van spoedzorg. Wat is spoed? En welke stappen neem je, wanneer je een spoed hulpvraag hebt? Zo leggen we uit welke soorten spoed (urgenties) er zijn en informeren we over digitale zelftriage.

Op www.spoedzorghilversum.nl zijn diverse filmpjes te vinden over de verschillende soorten spoed en wat te doen in deze situaties. Ook krijg je een kijkje in de keuken van de Huisartsen Spoedpost en het werk van een triagist.

Je komt de campagne de komende tijd op diverse plekken tegen, zoals bij huisartsenpraktijken, het ziekenhuis, consultatiebureaus, zorggroepen, kinderdagverblijven, wijkcentra, sportclubs en overige centrale plekken in de regio. Als inwoner van de regio ontvang je ook een huis-aan-huis flyer, is de campagne zichtbaar door borden langs de wegen in de regio en lees en hoor je in de regionale media meer over het onderwerp. Tot slot kun je de campagne ook op social media tegenkomen.

Wil je meer informatie over spoedzorg en wat te doen bij spoed? Kijk dan op: www.spoedzorghilversum.nl en klik bovenin op de groene banner.wat