Handige informatie

Voor het maken van afspraken, aanvragen van visites of overleg met de assistente belt u bij voorkeur tussen 8.00 uur en 10.00 uur. Aanvragen van herhaalrecepten kunt u 24 uur per dag inspreken op de receptenlijn via het praktijknummer 035-5383239.

Voor herhaalrecepten kunt u de receptenlijn inspreken. Bel 035-5383239, keuze 2 op het bandje. Let op, vergeet niet het # in te toetsen wanneer dit gevraagd wordt! Natuurlijk kunt u ook met de assistente zelf spreken om herhaalrecepten aan te vragen.

De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw huisarts heeft met de komst van de AVG meer verplichtingen bij het verwerken van persoonsgegevens.

Vanwege deze reden kunnen wij uw e-mails via ons reguliere mailadres per 1 januari 2024 niet langer via de e-mail beantwoorden. Deze manier van communiceren is onveilig voor het versturen van persoonsgegevens. Uw reguliere mail zal dan per 1 januari 2024 ook niet meer in behandeling worden genomen.

Indien u digitaal contact met ons wilt, kunt u dat doen via het Zorgportaal. Het zorgportaal is een beveiligde digitale omgeving voor patiënten van onze huisartsenpraktijk. Het is een veilige manier om ons berichten te sturen met medische vragen, u kunt ook bijlages als foto’s e.d. toevoegen. Uw berichten komen dan direct in uw dossier en kunnen van daaruit ook door ons beantwoord worden.

Middels de volgende link kunt u uw Zorgportaal activeren:

https://huisartsenpraktijktasenbuijs.uwzorgonline.nl

U kunt u dan eenmalig registreren om een account aan te maken die gekoppeld is aan uw medisch dossier.

 

Waarvoor?

U kunt het portaal gebruiken voor korte, enkelvoudige medische vragen. Zoals opvragen van uitslagen, foto’s van plekjes e.d. beoordelen

 

Waarvoor niet?

Het portaal is NIET bedoeld voor het maken van een afspraak. Afspraken maken kan alleen telefonisch via de assistente.

 

Uitzonderingen

Kinderen < 18 jaar, dementerenden en mensen met een verstandelijke beperking kunnen helaas geen gebruik maken van het Zorgportaal.

Dat heeft op dit moment nog te maken met de privacy wetgeving en de mogelijkheden in de digitale toepassing. Het portaal is persoonlijk en gekoppeld met Digi-D.

In geval van bovenstaande uitzonderingen kunt u WEL nog ons reguliere e-mail adres gebruiken.